Pluspunten
Tot nu toe altijd de beste , vriendelijk , veel spullen
VerbeterpuntenNog meer spullen
Pluspunten
prima after-sales. Vlotte reactie. Ruilen van spullen is geen probleem, retourneren levert per kerende email een kortingscode op.
Geen. Het is de eerste keer dat ik hier iets bestel
Pluspunten
Snelle Levertijd
Pluspunten
Snel, betrouwbaar enz... geen negatieve punten, enkel positieve.
VerbeterpuntenNihil...
Pluspunten
Duidelijk, snel, goed.
Pluspunten
Heel snelle en vlotte afhandeling en levering. De gehele bestelling aanwezig bij levering
Positif
Vitesse de livraison super rapide et une très bonne communication avec une réponse plus que rapide à mon mail ! super , je recommande votre shop ! Merci
Suggestionsau niveau linguistique sur le site et lors de vos mails .. étant francophone, une traduction des mails en français serait génial.
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenVest dat ik had uitgezocht bleek niet op voorrad. Fout in de voorraadadministratie. Levering duurde lang: begin april besteld. 29 mei binnen. We duidelijke communicatie, nadat bleek dat het vest niet op voorraad was.
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. Het vest bleek achteraf inderdaad via een even verkocht en dus niet meer beschikbaar. Er is in overleg een nieuw model uitgezocht wat zo snel mogelijk geleverd werd. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Positive
Everything as ordered, arrived in good time. Thanks!