Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Contact was ook snel en correct. Niets dan lof!!!
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment altijd welkom Bij de kleding bv poloshirts of hoody's met rits (vest)
Pluspunten
Snelle en uitstekende levering.
VerbeterpuntenIk dacht dat het ontwerp erin gegraveerd zou zijn in plaats van erop gedrukt. Het lukte niet om via de website een review te geven. Jammer dat het niet lukte om de rode tag te bestellen, dit was ook slecht te zien, tijdens het bestellen.
Hartelijk dank voor uw review. Het ontwerp is wel degelijk gegraveerd. Het is met een laser gedaan, dus met veel detail. De rode tag was enkele dagen uitverkocht, maar is inmiddels weer beschikbaar. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Prima levering van 2 TRavelbugs voor op de auto
VerbeterpuntenPortokosten beter afstemmen op product. Ik betaal nu 2,95 porto en zie een poststempel van 1.30. Dan vind ik me wel bovenmatig betalen voor het verzenden, ondanks het gebruiken van tariefgemiddelden.
Hartelijk dank voor de review.Wat betreft de verzendkosten: zoals op onze website aangegeven, is dit een gemiddeld tarief voor zendingen tot 200 gram en is inclusief BTW. Met vriendelijke groeten,Willem-Jan VerberneGeocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Wederom zeer snelle levering Geocoins incl. graveren waren de volgende dag in huis.
Pluspunten
- Groot aanbod - kwalitatief materiaal - Snelle verzending - Concurrentiële prijzen - Goede communicatie bij vragen of opmerkingen
VerbeterpuntenAlles dik in orde !
Pluspunten
Veel producten op de website, veel keuze en mooi assortiment.
VerbeterpuntenBij de bestelde stempel kon ik niet duidelijk vinden wat ik nu moest aanleveren en in welk bestandsformaat.
Pluspunten
ze stellen alles in het werk om een probleem op te lossen, super. ook goede en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Prima levering. Duidelijke uitleg op de site.
VerbeterpuntenDe foto op de site vh artikel bleek qua kleur niet helemaal overeen te komen met de werkelijkheid.
Hartelijk dank voor uw review. De opdruk van de mini container forest is bij elk model anders. Het kan dus zijn dat het model in beperkte mate afwijkt van die op de foto. Het zijn echter wel dezelfde kleuren en patronen. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
erg tevreden snelle levering
Pluspunten
Prima snelle levering van datgene wat we besteld hebben. Gewoon niks op aan te merken!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Doen wat wordt beloofd
Pluspunten
Keurig en snel antwoord gehad op een vraag
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Heb je een vraag dan word je snel geholpen en afspraken worden nagekomen. Kwaliteit is goed en met een klacht wordt serieus omgegaan en ook uitstekend opgelost!
VerbeterpuntenSoms is het lastig zoeken op de site. Soms moet je eerst een aantal pagina's doorzoeken voordat je bij het juiste terecht komt.
Hartelijk dank voor uw review. Na overleg bleek een bepaalde term niet het juiste resultaat te geven. Dit is inmiddels aangepast en het werkt nu wel goed. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Super snelle levering Bijna alles direct uit voorraad geleverd Ruim assortiment
Pluspunten
goed verpakt verstuurd redelijk snel
Pluspunten
Ze leveren een uniek product Kwaliteit is goed Levertijd ook (maar de verzendkosten voor een envelop zijn echt te duur!) Producten zijn wel prijzig
VerbeterpuntenIk vind het best wel afzetterij dat ik 3 euro verzendkosten moet betalen en dat er dan een grote postzegel van 1 euro en 30 cent op de envelop zit. Bij mijn vorige envelop-bestelling had ik ook al te veel betaald. In dit geval zelfs meer dan de helft teveel. Misschien is het aardiger om met gewicht te werken?
Hartelijk dank voor uw review. De kosten die u betaald voor het versturen van uw bestelling is gebaseerd op het gewicht van de producten die u besteld. We hebben 2 tarieven: enveloppen en voor pakketten. Voor enveloppen is dat voor bestellingen tot 200 gram. Daarnaast betreffen de kosten voor de levering, waarover nog BTW afgedragen moet worden, niet alleen de porto kosten. Er zijn, o.a. ook kosten voor de envelop zelf, de frankeermachine, de labels, betalingskosten en afhandeling. U heeft dus zeker niet teveel betaald. U heeft precies betaald wat wij op onze site hebben aangeven. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Super snelle service! Dank jullie wel. Het was nog op tijd.