Pluspunten
groot assortiment!
Verbeterpuntengeocaching koelkast magneten Zuignop bordjes geocaching voor de auto
Na een aantal bestellingen en evaluaties eens een kortingsbon zou wel leuk zijn
Pluspunten
Snelle levering, vandaag besteld , de volgende dag al in huis. We hadden een mankement bij een van de artikelen . Dit werd na een berichtje gelijk vervangen , super geregeld! Zeker een aanrader .
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenPrijzen te hoog
Pluspunten
Keuze van assortiment. Betrouwbaarheid en snelheid.
Verbeterpunten???
Pluspunten
Weten van wanten en geven graag advies. Voor een beginner zoals ons is het altijd lastig om keuzes te maken. Ook na de aanschaf was men heel duidelijk met de uitleg van onze Etrex. Dank jullie wel!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, niks te klagen.
Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke informatie over producten
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Door een foutje was mijn huis nummer niet goed door gekomen. Nog binnen een uur een mailtje om te vragen wat dit moest zijn. En de zelfde dag nog verzonden. Volgende dag de bestelling al in huis.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd en prima producten.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Ook na foutieve bestelling wordt alles keurig gecorrigeerd.
Pluspunten
Snel en goed!!!