Pluspunten
Super service
Pluspunten
Supersnelle levering! Alles keurig netjes beschermd verpakt. Omdat we nog in afwachting zijn van een nalevering, is de score op Afspraken nakomen' en 'Betrouwbaardheid' nog met 2,5 ster beoordeeld. Wanneer ook dit goed wordt afgehandeld zal dan zeker ook 5 punten worden gescoord.
VerbeterpuntenGeen kunnen bedenken.
Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk. Snelle reactie.
VerbeterpuntenGraveren zou wel wat duidelijker mogen.
Pluspunten
Mooie spullen in het assortiment
VerbeterpuntenStempel wat ik voor veel geld heb gekocht werkt slecht. Datum vaak slecht geprint.
Pluspunten
Gewoon een bedrijf waar ik niet echt wat op aan te merken heb. Prima winkel en duidelijke communicatie over de stand van zaken wat betreft de verzending.
VerbeterpuntenMisschien proberen wat dingen meer in voorraad te houden zodat die bestelbaar blijven.
Pluspunten
ik was iets vergeten en ze brachten het direct in orde voor mij.
Verbeterpuntenvolgen pakje loopt niet altijd even vlot
Pluspunten
goed assortiment, showroom
Verbeterpuntenik vond het op de site moeilijk te vinden dat je ook kunt afhalen. het staat er wel, maar ik zou het meer zichtbaar maken. ik had ook niet gelezen dat er een ophaal berichtje zou volgen, maar gelukkig lag mijn bestelling al wel op me te wachten. maar wellicht heb ik gewoon niet goed genoeg gelezen.
Pluspunten
Prima, snel en correcte levering.
Pluspunten
Snel en vlot