Laden reviews...
155 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen snelle levertijden, duidelijke productinformatie en behulpzame klantenservice. Klanten waarderen snelle antwoorden op vragen en vlotte afhandeling. Enkele meldingen over afleverproblemen werden snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring zeer positief en keren klanten terug.
Snell levering. Proucten zoals omschreven. Prijzen zijn eerlijk.
7 December 2025
Andrea
Lottum
Snelle nette levering
17 October 2025
F.J
Vlaardingen
Precies de goede spullen voor de cache liefhebber. En niet te duur.
Peter
Kudelstaart
De website was niet direct duidelijk Ik kreeg niet direct het gewenste resultaat Maar ze hebben mij geweldig geholpen aan de telefoon Goede service voor de verzending en op de juiste dag gekregen Dank u wel
Martin
Zie vorig commentaar
30 September 2025
John
Heerlen
Duidelijke uitleg op de site over de magneet. Ook snel verzonden, de volgende dag in huis en kon toen gelijk gaan geocachen.
28 September 2025
I
Weert
vlotte levering van de bestelde artikelen
27 September 2025
Anne
Oostkamp
Bestellen ging gemakkelijk. Snel geleverd en goede kwaliteit.
27 September 2025
Lysette
Tilburg
Mijn ervaring is prima geocachingshop
24 September 2025
Herman
Vroomshoop
tevreden over de kwaliteit en de snelle levering, alleen de ronde doosjes met magneet, daarvan vind ik de magneet wat zwak
24 September 2025
Truida
otterlo
Unterschiedliche tolle Produkte! Viele kann man personalisieren. Auch Versand nach Deutschland gut möglich. Leider Paypal- Kosten, die vorher nicht aufgeführt werden.
Christine
TRIER
Heel goed bezorgd! Alleen was allen in het pakket een beetje door elkaar… bedankt voor de bestelling!
Joshua
Laren
Alles zeer vlot verlopen.
Michel
Westerlo
21 September 2025
Rudolf
Werkendam
De ene dag bestelt en de dag erna binnen. Helemaal top.
21 September 2025
Chris
Almkerk
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik al heel snel mijn pakketje. Maar mijn bestelde stempeltjes zaten er niet bij. Na een poosje ging ik nog eens kijken, maar bleek ik deze ook niet te hebben betaald. Ik ging ermee aan de slag, maar maakte er zo'n rommeltje van dat ik er niet meer uit kwam. Toen heb ik de telefoon maar eens gepakt en Geodox gebeld. Ik werd uitermate vriendelijk en GEDULDIG geholpen en alles kwam toen snel in orde. Ook nog met een extra berichtje om mij gerust te stellen. Complimenten en ontzettend bedankt voor de service! Echt super!
19 September 2025
Yvonne
Zoetermeer
Leuke site maar vind sommige items iets prijzig zoals Petlings en log boekjes wou wat mee bestellen maar besloot niet te doen vanwege de prijs
18 September 2025
Sjaak
Munnekeburen
ik ben SUPERBLIJ met mijn zelf ontworpen logstempel. Jammer dat op de bovenkant de afbeelding niet gecentreerd is. Wellicht beter een vervoerder kiezen die zijn afspraak nakomt. 3 opeenvolgende werkdagen van DPD de melding gekregen "Later vandaag vindt bezorging plaats".
16 September 2025
Lydia
Oostkapelle
Beste Lydia,
Als je de afdruk op het kaartje bovenop de stempel bedoelt, dan kun je dat zelf nog aanpassen. Gewoon even het kapje eraf, het kaartje omdraaien en dan de stempel opnieuw afdrukken.
Wat betreft de levering: helaas is het erg druk bij alle verzenders. Dus niet alleen DPD, maar ook DHL en PostNL hebben last van vertragingen. Daar kunnen we helaas weinig aan doen.
Vriendelijke groeten,
Willem-Jan Verberne
Geocachingshop
Een stevige, grote tas. Zeer tevreden
15 September 2025
Minie
't Zandt Gn
Snel geleverd en alles in orde.
14 September 2025
Hans
ergens
Uiteindelijk pakket toch in bezit gekregen. Probleem zat bij DPD. En dat was niet de eerste keer dat het fout ging bij DPD.
Beveelt niet aan
Maurice
Eindhoven
Beste Maurice,
Jouw bestelling heb je blijkbaar aangepast naar levering bij een pakketshop.
Daar ligt sinds gistermiddag (DPD pakketshop Rali Repair Shop aan de Heezerweg). Je kunt het daar ophalen.
Dit is ook zichtbaar in de trackininformatie van DPD.
Vriendelijk groeten,
Willem-Jan Verberne
Geocachingshop
Erg snel verwerkt, verzonden en geleverd. Complimenten daarvoor!!! Mogelijk verbeter puntje is de hoogte van de leverkosten. Het ging om een setje van 3 qr travel bugs. Verzonden als pakketje koste dat 8,95. Als het in envelop was verstuurd was het een dag later aangekomen maar voor mij wel voordeliger. Misschien klanten die keuze geven.
H
Koog aan de Zaan
Hallo,
Vanwege de enorm gestegen prijzen van postzegels, kunnen 3 TB's helaas niet meer in een envelop verstuurd worden.
Deze kunnen wel met een DPD pakketje voor €5,95 verstuurd worden.
Als je zelf kiest voor PostNL, dan komt daar inderdaad nog €3 bij.
Vriendelijke groeten,
Willem-jan Verberne
Duidelijke omschrijving om daar te komen waar je moet zijn!
Martinus
GROOTEGAST
Omdat wat we besteld hadden niet helemaal was wat we verwacht hadden, namen via e-mail contact op met de webshop. Uiterst vriendelijk en duidelijke uitleg. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen de kortste tijd was het geld teruggestort. Complimenten!
10 September 2025
Olga