Pluspunten
Supersnelle levering, goed verpakt. En heel snel antwoord bij mijn vragen.
Pluspunten
je wordt direct geholpen
Verbeterpuntenpremium member lidmaatschap verlengen gemakkelijker maken
Pluspunten
Erg correcte communicatie, betaling en zelfs sneller geleverd dan aangegeven.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntencaches zijn vaak te kwetsbaar om te geocachen....
Suggestions
Délais annoncé non tenus
Thank you for your review. Your order has been delivered within a week of ordering, including the engraving. Unfortunately, shipment to France takes 2-3 days longer then to the Netherlands. Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Je krijgt je bestelling netjes en snel geleverd en de track and trace faciliteit is prima en duidelijk.
VerbeterpuntenDe webshop-site kan optimaler bij het vullen en met name bij het aanpassen van dingen die al in het winkelmandje zitten (en er bijv. weer uit moeten).
Pluspunten
Premium membership verkoop waarvoor geen creditcard nodig is. Erg handig.
Pluspunten
De firma houdt u goed op de hoogte vanwaar het product vertrekt en ook waar het eindigt.
Pluspunten
duidelijke site