Positive
Jetzt weiß ich, wo ich nicht mehr bestelle, nämlich hier!
VerbesserungspunkteZurückkehr zum Bezahldienst "Paypal" Versenden mit DHL, auch an Packstationen. Dadurch auch Sendungsverfolgung
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenProducten van slechte kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. We hebben uw probleem al eerder via email besproken. Één van de containers had een probleem, waarop wij een nieuwe opgestuurd hebben. We gaan ervan uit dat hiermee het probleem opgelost is. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenWebwinkel is zoekplaatje, je kunt de artikelen niet gemakelijk vinden. Enkele artikelen zijn niet op voorraad, wordt wel duidelijk vermeld, maar is toch jamer voor de klant
Pluspunten
Ik heb geen negatieve punten over dit bedrijf Super service, snel , correct, niets op aan te merken !!
Pluspunten
toen ik met een probleem zat antwoorden ze direct.
Ik vind de verzendkosten best hoog. Ook bij een redelijk grote bestelling, moet je verzendkosten betalen. Bij andere bedrijven zijn die bij een vergelijkbaar bedrag gratis.
Pluspunten
Snelle levering, vlotte communicatie, hulpvaardig
VerbeterpuntenIets beter opletten bij de verzending ;-). Op de website bij de bestelling de mogelijkheid aangeven om af te halen in de winkel in Nuenen.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Afhalen is al een optie in de webshop: tijdens het afreken proces kunt u bij verzending kiezen voor ophalen in de showroom, waarmee u geen verzendkosten betaald. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende geïnformeerd heb. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
goed bereikbaar, parkeren voor de deur
VerbeterpuntenEen zaterdagopenstelling of avondopenstelling (1 dag van de week) is makkelijk om bestelling af te halen. Nu alleen met kantoortijden mogelijk.
Pluspunten
Keurig snel geleverd.
VerbeterpuntenAlles was netjes geleverd. Zat alleen een sticker in van paar euro. Deze was helaas gevouwen dat zie ik liever anders.
Pluspunten
snelle levering , goed verpakt , snelle afhandeling
Pluspunten
Superbediening!! Dankuwel!
Pluspunten
Wat een goede en snelle service, producten zaten degelijk verpakt en kwam keurig via de postbode aan. ziet er goed en verzorgd uit. De producten zelf voldeden boven verwachting!
VerbeterpuntenNiets om te verbeteren hoor, maar geef gewoon nooit een 10!
Positive
Schnelle Lieferung - gerne wieder
Pluspunten
goed te vinden op het net, mooie voorraad, snelle levering
Verbeterpuntenik vind de verzendkosten best hoog
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wat betreft de verzendkosten: ik zie dat u gekozen heeft voor PostNL. We bieden naar PostNL ook de pakketdienst van DPD die wat gunstiger dan PostNL. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
snelle levering , prijzen zijn erg gunstig
Pluspunten
We vroegen of her iets later verzonden kom worden ivm vakantie. En het was geen probleem super service