Pluspunten
Snelheid, communicatie
Pluspunten
Topie
Het herhaaldelijk vragen om het invullen van een beoordeling is een minpunt en is net zo hinderlijk als het verzenden van spam.
Om onze service te optimaliseren vragen we alle klanten om feedback (en dit wordt slechts één keer herhaald). U kunt ervoor kiezen om deze e-mails te verwijderen of om een review in te vullen. Jammer dat u er zo over denkt. Ik hoop dat u veel plezier beleeft aan uw Geocaching producten. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Positive
Excellent service & fast delivery.
Pluspunten
Snelle levering, de volgende dag in huis!
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntenmisschien vermelden op website hoelang het gaat duren bij het bestellen
Pluspunten
Alles volgens afspraak.
VerbeterpuntenEerste keer iets besteld.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiet nodig, zo blijven leveren!
Ik vond de verpakking heel erg groot voor een kleine stempel. Deze had zeker als brievenbus post verzonden kunnen worden. Naast dat dit beter is voor het milieu is het ook voordeliger voor de klant.
Hartelijk dank voor uw review. De bestelling is middels een pakket verstuurd om beschadiging te voorkomen. Daarnaast is brievenbuspost niet traceerbaar en verzekerd. Daarom worden stempels via pakketdienst verstuurd. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Super snelle levering! Voldoende keuze.
Pluspunten
meedenken met wat de klant wil...
Pluspunten
Duidelijke communicatie! Supersnelle levering!