Pluspunten
Subliem! Sneller geleverd dan verwacht. Alles tot in de puntjes in orde.
Pluspunten
Snel, makkelijke site en betrouwbaar. Fijn dat de bestelling de dag erna al af te halen is.
VerbeterpuntenGratis verzenden.
De levertijden vanuit NL zijn wel wat lang.
Pluspunten
Vriendelijke mensen, goed advies en denken mee. Leveringen goed verzorgd en op tijd.
Pluspunten
Altijd bij jullie besteld. Binnen een dag binnen. Super service.
VerbeterpuntenBeter bekendmaken hoe je de punten in lan zetten in waarde bonnen. Kwam het toevallig tegen maar geen idee wat hiermee bedoeld wordt.
Prijs
Pluspunten
Klantvriendelijk Snelle levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenAanbod en prijzen van cachecontainers zoals petlings en kokertjes kan wel wat scherper in vergelijking met andere sites
Pluspunten
Over het algemeen. Duidelijke website en snel geleverd.
Verbeterpuntenduidelijkheid over de levertijd met de feestdagen. Het lijkt op de website alsof op elke moment op dezelfde manier en tijd geleverd word.
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, redelijke prijzen.
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
snelle adequate en correcte levering
Verbeterpuntengeen