Pluspunten
Afspraken werden perfect nagekomen!
Pluspunten
De verwerking over de bestelling was prima. De info over het product ontoereikend, daardoor vile het tegen wat er geleverd werd.
VerbeterpuntenMeer product informatie.
Pluspunten
Handige site
Verbeterpunten/
Pluspunten
Supersnelle levering Zeer snel antwoord op vragen
Verbeterpuntenjammer dat de voorraad gratis TB's uitgeput was (terwijl de reclame nog wel op de site vermeld stond). Volgend jaar sneller zijn ;-)
Pluspunten
Pakje snel verzonden + snelle respons op vraag in email
Verbeterpuntentrack and trace code voor PostNL was handig geweest, dan had ik zelf geweten dat het al aangekomen was.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Indien die beschikbaar is, wordt altijd (automatisch) een tracking-code van de zending gestuurd, maar dat is niet in alle gevallen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop / Geodox-Outdoor
Pluspunten
Bestellen simpel, alles binnen de beloofde termijn ontvangen.Een per mail gestelde vraag werd 3e kerstdag gelijk beantwoord tot volle tevredenheid.
Pluspunten
Niets op aan te merken
Pluspunten
snel geleverd, betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geen idee... Er zijn zelfs geen negatieve punten.
VerbeterpuntenIk zou niet weten hoe het bedrijf nog beter zou kunnen worden...
Pluspunten
Supersnelle levering en top kwaliteit product
Pluspunten
stipte levering degelijk materiaal