Pluspunten
er zijn geen negatieve punten
Pluspunten
Super contact, prettige service fijne communicatie
VerbeterpuntenMisschien andere betalingswijze
Zoek functie in de shop. All weather pen bijna niet te vinden.
Pluspunten
Snelle respons en directe levering.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Super snel en hartstikke overzichtelijk. Niet veranderen. Elke verandering kon wel eens een verslechtering zijn.
Pluspunten
goed en vriendelijk geholpen , mee denkend over het pakketje dat zo lang onder weg is geweest , gr Rieky Jacobs
Verbeterpuntenals het pakket niet in de briefen bus kan is het jammer , mijn pakket is een week onderweg geweest en niemand wist waar het was. nu is het er inmiddels , de postbode had een briefje achter gelaten , en niet vermeld wanneer het weer aangeboden werd. dus een week thuis moeten blijven .
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Ze denken mee, ik had per ongeluk een letter teveel erin staan waT ze moesten graveren en daar belde ze over op of dit wel juist was. Echt super!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Supersnel afgehandeld en snelle levering!