Positive
Tracking mit DELIStrack war gut, dadurch konnte ich feststellen, dass das Paket vom Versender in einen falschen Lieferwagen gepackt wurde. Das hat die lange Lieferzeit erklärt und meine Befürchtungen gemildert, dass das Päckchen nciht verschickt wurde oder verloren gegangen ist.Das Päckchen wäre sicher in 2 Tagen angekommen, wenn dpd keine Probleme gehabt hätte..
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenMogelijkheid laten om leveringen altijd bij derden af te zetten
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wat betreft uw opmerking: in uw account op onze website kunt u gewoon een 2e adres aanmaken wat u kunt gebruiken als leveradres waardoor uw bestelling op een ander adres afgeleverd wordt. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Vragen werden direct beantwoord, het pakje werd super snel bezorgd! Perfect!
Pluspunten
Ik had een opmerking/vraag gemaild. Beetje laat in de avond kreeg gewoon netjes antwoordt terug top!!
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Pluspunten
snel, duidelijk, goede prijs-kwaliteit
Pluspunten
duidelijke website meeste is op voorraad levering binnen 5 werkdagen
Pluspunten
Goed werkende site, compleet aanbod, vlotte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heldere website, snelle levering.
Niet leverbare goederen verwijderen van webshop.
Pluspunten
snelle en nette levering, uitgebreid assortiment
Verbeterpuntengeen