Pluspunten
fijne communicatie
Pluspunten
Snel en duidelijk. Gemakkelijk met ideal betaald en zonder problemen vlot afgeleverd.
Pluspunten
snelle levering en duidelijk communicatie via de mail
Verbeterpuntenverzendkosten vervallen bij een bepaald bedrag?
Pluspunten
Vlotte levering
Positif
Rapide et stock complet (pas comme que d'autres sites belges)
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel met leveren
Pluspunten
Snelle levering Bij onduidelijkheid goede communicatie via email/contact
Pluspunten
Zoals altijd perfecte levering.
VerbeterpuntenMomenteel zou ik geen verbeteringen kunnen aandragen.
Pluspunten
Netjes ingepakt,
VerbeterpuntenBetere info over de activeringscode van de geocachesticker, de mailtjes van dpd over de levering kloppen niet, ik ben twee dagen thuisgebleven en ze zijn niet komen opdagen terwijl dit wel in de mail stond. De derde dag werd niet verwittigd maar was ik toevallig kog thuis.
Beste, Jammer te horen dat de aflevering niet is verlopen zoals bedoeld was. We zullen deze klacht doorspelen aan de vervoerder met de vraag wat hier is misgegaan. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
snelle service correcte prijzen mooie site
Verbeterpuntennog uitgebreider assortiment