Pluspunten
Alweer dik tevreden! Snelle en correcte levering, handige communicatie via de chat op de website. Super!!
Pluspunten
Prima verpakking. Vlotte verzending. Goeie scherpe prijs.
Pluspunten
Snelle levering, precies zoals beloofd!
Pluspunten
De snelheid van leverenwas echt top!
VerbeterpuntenKan er geen bedenken.
Pluspunten
Overzichtelijk winkelwagentje, steeds ruime keuze en de nieuwste attributen, snelle bevestiging van een bestelling én verzending ervan.
Pluspunten
Snelle levering, levering correct & handig dat je ziet hoe laat het wordt afgeleverd op het uur nauwkeurig, netjes verpakt.
Pluspunten
Toch maar Tools voor het gecoachen gekocht. is wel handig! Snelle bezorging en pakket netjes aangekomen. absoluut een aanrader
Pluspunten
hoewel aangegeven staat dat er een levertijd van 30 dagen is, was de dag na mijn bestelling het pakket al toegekomen. correcte afhandeling
Pluspunten
Het klopt altijd, kan niets negatiefs bedenken
Pluspunten
ik had een vraag over een bestelling! en de volgende dag werd ik al netjes gebeld, goede service!
Positive
Really fast delivery
SuggestionsThe tracking number did not work, but the package did come within the given period.
Pluspunten
goed geregeld, makkelijke betaling, snelle levering helemaal super! Verwachting gemanaged, sneller kunnen leveren dan op site aangegeven wordt.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Positif
Tout c'est bien déroulé dans ma commande et jusqu'à la livraison. Merci
Verbesserungspunkte
Für 1 Coin wurde ein Paket geschickt, das ist zuviel Verpackung!