Er zijn meer mogelijkheden om het pakket te verzenden. De omschrijving dat artikelen met de gewone post verzonden worden kan duidelijker.
Pluspunten
Ze mailen gelijk terug als je een vraag hebt, en ondanks de vakantietijd de bestelling de volgende dag al in huis. Goede service.
Pluspunten
Ben super tevreden over deze webshop, overzichtelijke indeling van de shop en supersnelle levering
Pluspunten
heb al 5x besteld op deze site, en alles is steeds naar wens!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Het was snel geleverd en zag er goed uit. We zijn er blij mee.
Verbeterpuntennee.
Positive
Klasse - gerne wieder!
Pluspunten
Erg snel. Goede communicatie.
Pluspunten
Bestellen, betalen en direct adfhalen, binnen het uur had ik mijn spullen. wat wil je nog meer...
Pluspunten
Heb hier 2 keer besteld 2 x netjes volgens afspraak goed verpakt afgeleverd en tussendoor op de hoogte gebracht als het pakket onderweg is
Positive
Each time I have placed an order everything has been handled as it should, and very quickly.
SuggestionsI just made a mistake really, in ordering what I thought were full pages to collect geo coins, and instead it was pockets that hold two coins, not really what I wanted at all, but I suppose I didn't read it correctly, or possibly the explanation wasn't quite clear.
Pluspunten
Per directe geleverd
Pluspunten
Zeer snel 100% tevreden
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie