Pluspunten
Een super snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Ze hebben me zeer goed geholpen.
Pluspunten
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en heb tot nu toe uiterst positieve ervaringen gemaakt. Een keer is tijdens mijn bestelling de internetverbinding verbroken en kon ik niet zien of het gelukt was of niet. Toen heb ik een email aan het bedrijf gestuurd en binnen een half uur antwoord gekregen en werd het probleem meteen verholpen. Erg goede en vriendelijke service! Ook de levertijd is meestal binnen 24 uur. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
behulpzaam en altijd antwoord op je vraag
Verbeterpuntenheb het al eens gezegd, maar verzendkosten weerhouden me dikwijls om bestelling te plaatsen. Gelukkig staan ze wel regelmatig op een event waar ik ook kom en dan kan ik het daar oppikken.
Pluspunten
Heel goed bedrijf. Komen de afspraken na en werken netjes. Zijn betrouwbaar en vlotte service
Pluspunten
Geen heisa, gewoon op tijd leveren wat er besteld is. Prima!
Pluspunten
Op zondagavond besteld (zelfs direkt antwoord gekregen op een mail ivm een bestelling), op dinsdag netjes afgeleverd in België, gegraveerd en wel. Prima service!
Pluspunten
Lekker snel
Pluspunten
Prima spullen, snelle levering en betrouwbaar
Pluspunten
Komt afspraken na en is snel.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering bestelling. duidelijke website