Pluspunten
Snelle levering, antwoorden op vragen.
VerbeterpuntenGeen, houden zo!
Pluspunten
- Snel en deskundig antwoord op vragen -
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenPrijs mag aantrekkelijker
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenUitbreiding van bijzondere cache behuizing
Pluspunten
je krijgt wat je koopt, snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntenwe missen in het uitgebreide assortiment toch een fleesetrui (rits) met eigen teamnaam
Pluspunten
zeer snel en gemakkelijk te bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw review view Kiyoh. Wat betreft de loyaliteitspunten, dit had te maken met het ophalen van de producten op een event. De status hiervan werd niet automatisch bijgwewerkt. Dit is inmiddels aangepast en alle punten zijn inmiddels voor u beschikbaar. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
snelle afhandeling en levering
Pluspunten
Snel en goed geregeld.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en in te schrijven en snel geleverd.
VerbeterpuntenZo door blijven gaan