Pluspunten
Goede kwaliteit voor een passende prijs.
Pluspunten
Snelle levering met goede producten
Pluspunten
Levertijd goed
VerbeterpuntenNiet de hele tijd aandringen om een beoordeling in te vullen, dat is heel erg irritant
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben een geautomatiseerd systeem waarbij na de eerste uitnodiging nog 1 keer een verzoek komt. Daarna stopt het er komen er geen nieuwe verzoeken. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachinigshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Speciale afspraak kunnen maken om buiten normale openingstijd de goederen af te halen.
Pluspunten
For some reason, my credit card wouldn't go through so I opted to do a wire transfer and once the funds were received on their end they shipped my product immediately and I received it in less than a week!
Pluspunten
Allround sympathiek bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, mooi werk.
Pluspunten
Zoals altijd: supersnel en keurig verzorgd. Mijn TB code is ook nog eens een hele mooie :-)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke website, doet wat je verwacht.
VerbeterpuntenWoensdag besteld, op maandag zie ik op internet via de DPD pakket service website dat het geleverd is maar ik heb niks ontvangen! DPD bellen (50 cent/minuut, 5 minuten).. Blijkt het pakket bij de buren geleverd. Vreemd dat ik nergens kan achterhalen waar dpd mijn pakketje afgegeven heeft zonder een 0900 nummer te moeten bellen. Ik had een briefje in mijn brievenbus verwacht dat ik het pakket daar kon halen.
Hartelijk dank voor uw review. Vervelend te horen dat DPD u niet goed geinformeerd heeft. Gelukkig is de zending wel goed terechtgekomen. We zullen dit aan DPD doorspelen en hopen dat het een volgende keer beter gaat. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachinigshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Een datum stempel met onze namen, besteld op dinsdag en vrijdag geleverd. Snelle levering.
Pluspunten
duidelijke website, assortiment, snelle levering
Verbeterpuntenstempels maken is erg onduidelijk. om die reden stempel elders besteld.