Pluspunten
VerbeterpuntenStuur wat vaker een bestelling als post. Nu moet ik steeds op de bezorger wachten en dat is als je 40 uur werkt vaak niet handig.
Verzending met envelop is alleen mogelijk als het klein genoeg is en geen magneten bevat. Waar mogelijk versturen wij met PostNL envelop. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zeer complete shop.
VerbeterpuntenMenustructuur vind ik onduidelijk, daardoor kost het zoeken van specifieke artikelen verl tijd.
We hebben inmiddels wat meer structuur op de site aangebracht. Tevens is er een krachtige zoekmodule die als snel met resultaten komt. Kunt u aangeven wat u niet kon vinden, dan kijken we er even naar. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
assortiment eens aanpassen
Mode d'emploi en plusieurs langues
Many thanks for your review via Kiyoh. Unfortunately, we don't have an instruction available in French. We will try to add this as soon as possible. Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
zeer snelle levering netjes verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Duidelijke site. Top communicatie (zelfs op zondagavond)
VerbeterpuntenMobiel heeft de site nog een beetje een eigen wil.
Pluspunten
Vlug en netjes.
VerbeterpuntenBestelling werd als pakketje verstuurd, maar dit had gemakkelijk in een envelop gepast.
Hartelijk dank voor je feedback. In uw bestelling zaten magneten. Deze kunnen nooit als envelop verstuurd worden omdat deze dan de machines van PostNL vastlopen. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl