Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
VerbeterpuntenIk zou het waarderen als er meer Maxpedition producten in het assortiment komen!
Pluspunten
Duidelijke communicatie in bestellingsproces.
VerbeterpuntenLevering voor 16 uur, bezorging de volgende werkdag. Werd een dagje later. TIP. kies een eerder tijdstip.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Uw bestelling is net voor 16:00 geplaatst en dezelfde dag nog verstuurd. Dat is wat we zeggen en wat we ook gedaan hebben. PostNL levert bijna altijd de dag erna, maar soms kan dat ook net wat langer duren. Daar hebben we helaas geen invloed op. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Een van de twee Maxpedition dealers in Nederland
VerbeterpuntenWebsite kan een opknapbeurt gebruiken
Qualité moyenne des punaises fléchissantes de nuit.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar als altijd.
Pluspunten
Excellent service, very fast international ship, great products! Highly recommended!
Pluspunten
alle bestellingen tot nu toe buitengewoon vlot verlopen. nette aflevering, vriendelijk contact en prima spullen.
Verbeterpuntenniets te klagen . als jullie dan persé iets willen verbeteren wellicht nog groter assortiment ;)
Pluspunten
prima service, snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenassortiment zou iets uitgebreider morgen worden
Pluspunten
Snelle levering en vlugge hulp
VerbeterpuntenRechtstreeks kunnen betalen via visa of mastercard en niet zowiso via PayPal want wil geen PayPal account
Pluspunten
Ik bestel iets en de volgende dag ligt het bestelde in de bus. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, snelle, nette levering. Gewoon vlekkeloos verlopen. Bedankt!
VerbeterpuntenGeen in het geval van deze bestelling.
Pluspunten
Verry good!!!