Pluspunten
VerbeterpuntenDe prijs is iets hoger dan anderen, maar voor die paar centen verschil heb je het wel snel in huis.
Pluspunten
Après soucis avec CacheBoutique en France et son livreur MondialRelais ( payé, annoncé et toujours pas reçu après 23 jours),conseil m'a été prodigué et bravo !!!! 2,5 jours après commande, j'ai reçu à la maison par DPD ! avec le sourire !
Verbeterpuntenaucune
Pluspunten
super geregeld. Info duidelijk op de site en gedaan wat beloofd is.
Verbeterpuntenindeling / zoeken op de site misschien nog eens vanuit de klant bekijken met ik heb nodig....waar te vinden.
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk. Geeft ook aan of artikel op voorraad is. Snelle levering.
Pluspunten
Gewoon goed!!
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenverkeerde spullen geleverd
Hartelijk dank voor uw review. Er is inderdaad een vergissing gemaakt bij het leveren van de 2 tactical links. Echter dit is in overleg direct opgelost. Hiermee was wat ons betreft het probleem opgelost. Is er nog iets anders niet in orde? Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
prima service!
Pluspunten
Schnell und zuverlässig, Problemlose Bezahlung und Abwicklung.
Pluspunten
Ik kan niets anders zeggen dan een top bedrijf Altijd snelle levering
Pluspunten
Vervoerder was wat verloren. Zonder pardon meteen nageleverd. Super!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Doet wat het beloofd.