Pluspunten
snel, accuraat
Pluspunten
Snelle, correcte levering van spullen die de officiële geocaching shop niet levert in België.
Pluspunten
Ze hebben meestal wat je zoekt.
VerbeterpuntenMeer producten die in USA of andere landen zijn aanbieden. Minder franje op de site, grotere letters, duidelijker lettertype en menu aan de linkerkant overzichtelijker. Ik vind het zoeken geblazen. Duidelijk aangeven wat de verzendkosten zijn.
Pluspunten
Altijd zeer behulpzaam als je belt en vragen heb. Zeer snel en goed met het verlengen van premium geocachen.
Pluspunten
Vlot besteld, snel in huis!
Pluspunten
Kwaliteit van de producten zijn precies zoals ze worden omschreven en zoals te zien op de foto's: gewoon goed. Snelle levering en de bestelling werd geleverd in een bubbeltjesenvelop.
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering. Altijd een goede keus.
Pluspunten
Duidelijkheid, snelheid
VerbeterpuntenEen van mijn producten was niet 100% in orde
Hartelijk dank voor uw review, Kunt u aangeven wat er niet in orde was, dan kijken we even hoe we het op kunnen lossen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Het prijsverschil voor Premium Member is veel hoger dan bij Geocaching.com Tip: doe dit voor dezelfde prijs svp
Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het vanwege de zeer slechte euro-dollarkoers niet mogelijk. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Je kan bellen en ze helpen daarmee met problemen
VerbeterpuntenGeen idee. Beetje onduidelijk misschien met bestellen van producten, zoals premium lid worden. Maar daar goede hulp mee gehad.
Pluspunten
Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. Mooie goede produkten en de service is top.
Pluspunten
snelle verwerking en levering
VerbeterpuntenIk laat het pakketje bij de buren leveren (tegenover) en zij waren toevallig ook niet thuis Komen ze toch wel bij ons een pakje vr de buren brengen.. Jammer dat mijn gsmnummer op het pakketje stond anders had ik nog kunnen meespelen.. Helaas was de verrassing er nu af..
Pluspunten
Super snel geleverd.