Pluspunten
Snelle levering en snelle communicatie er email.
VerbeterpuntenJammer van de hoge verzendkosten bij een kleine bestelling. En veel artikelen zijn kleine dingen die weinig kosten, maar met verzendkosten erbij, alsnog duur.
Hartelijk dank voor uw review. We hadden ook graag gezien dat PostNL of andere verzenders het gratis voor ons versturen, maar dat doen ze helaas niet. We hebben ervoor gekozen om de verzendkosten niet in de producten te verwerken, waardoor we een beperkte bijdrage vragen voor de verzending. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
betrouwbaarheid
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Nakomen wat op site staat
Pluspunten
Levering de volgende dag.
VerbeterpuntenEenmalige ervaring, dus dit weet ik niet goed.
Pluspunten
Snel en goed
Waarom zijn bij de gcwebwinkel de verzendkosten voor 2 stickers nog geen 3 euro enn bij jullie meer dan 4 of 5 euro
Hartelijk dank voor uw review. Bij ons zijn de verzendkosten € 2,95 bij zendingen tot 200 gram en zolang het met een envelop verstuurd kan worden. Een paar stickers worden dus gewoon voor € 2,95 verstuurd (dus minder dan € 3,-). Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Onlangs voor een 2e maal online spullen gekocht. Het moet echter ergens mis gegaan zijn en zodoende was er geen officiële bestelling. Doch betaalde ik reeds het verschuldigde bedrag. De volgende dag reeds mailtje gehad van klantendienst met extra hulp. bestelling opnieuw geplaatst en volgende dag reeds geleverd.
Pluspunten
Ze hebben er alles aan gedaan om mijn vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Ik ontving zelfs een gratis proefzending!
Pluspunten
Communicatie en klantvriendelijkheid
Pluspunten
Prima levering, service; de volgende dag al in huis!