Pluspunten
Netter Kontakt - immer hilfsbereit. Danke hierfür.
VerbeterpuntenKeine.
Pluspunten
Veel te vinden voor geocachen en voor een redelijke prijs. Supersnelle bezorging.
VerbeterpuntenAssortiment nog iets vergroten. Andere containers en andere logboekjes.
Pluspunten
Als je iets besteld heb je er geen omkijken meer na
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Splitsing van de bestelling over meerdere adressen is inderdaad niet mogelijk in onze webshop. Eerlijk gezegd heb ik dit ook nog niet eerder bij een webshop gezien. Aangezien er voor elke zending verzendkosten betaald moeten worden, is het maken van meerdere bestellingen de enige oplossing. We zullen de Dox samenvoegen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zoals steeds een perfecte afhandeling.
Had gekozen voor levering via DPD met ontvangsbevestiging. Dacht dus dat ik thuis moest zijn om een handtekening te zetten, maar in plaats daarvan lag het pakket gewoon in de brievenbus. Ben ik voor niks thuisgebleven!
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig heeft u de zending wel ontvangen. We zullen dit bij DPD melden. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, echte toppers zijn jullie!!!
Pluspunten
de dag na mijn bestellong al geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling en goede informatie tav tracking etc. Ga zo door.
Verbeterpuntenhet verversen van het winkelmandje iedere 5 minuten zou makkelijk zijn. ik was nl via 2 devices ingelogd, en had op de ene nog een wijziging doorgegeven welke op de andere niet door kwam.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Helaas is dit niet mogelijk omdat een deel van de informatie in het geheugen van het apparaat staat waar u mee werkt. U kunt wel uitloggen en opnieuw inloggen om het mandje van het ene apparaat naar het andere te krijgen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Mooie kwaliteit munt met nette gravering.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn nogal hoog voor een coin, deze kan ook in bubbelenvelop via standaard post verstuurd worden, dit zou in ieder geval als extra optie aangeboden kunnen worden. Verzending via DPD was in ieder geval trager dan gehoopt, verjaardags kado kwam helaas een dag te laat aan.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wat betreft uw opmerking: het gewicht en grootte van de zending bepaald of het met pakket dan wel met envelop zending gaat. In uw geval was de optie voor envelop is beschikbaar, echter u heeft zelf gekozen voor verzending middels DPD. Het is jammer te horen dat deze wat later dan verwacht afgeleverd is. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt