Pluspunten
Ondanks feestdagen snel verstuurd. Helemaal in orde !
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Bij problemen achteraf een mailtje en het was zo opgelost. De beste geochaching shop van de benelux naar mijn mening!!
VerbeterpuntenIk kan enkel zeggen doe zo verder!!
Pluspunten
Nette prijs. Alles wordt snel geleverd in is zoals het wordt aangeprezen.
Pluspunten
SNelheid
VerbeterpuntenNiet goedkoop Je moet al goed op de hoogte zijn van geocaching om te weten wat te kopen etc....
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Geocaching is inderdaad een specifiek gebied Blijkbaar miste u informatie op onze website om een beslissing te makenover uw aankoop. Kunt u aangeven welke informatie u miste? met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
snelle en goede communicatie bij problemen.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen/aanbieden
VerbeterpuntenAls je geld moet overmaken een duidelijk referentie nummer laten zien
Pluspunten
Snelheid en wijze van levering
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn veel te hoog en wordt bovendien aantoonbaar te veel winst op gepakt.
Pluspunten
aucun soucis, j'adore ce site et commande que ici.
VerbeterpuntenLa traduction Française pas toujours au top, mais on se débrouille :-)