Pluspunten
Snelle levering. De vragen per telefoon of chat wordt echt snel beantwoord en men denkt met je mee en toont betrokkenheid. Kortom super!
Pluspunten
Erg fijn bedrijf Orders worden snel verwerkt Ben er heel positief over
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afwikkeling en service
VerbeterpuntenMeerdere van een artikel bestellen is wat omslachtig in de vormgeving van de site. Kan duidelijker en sneller.
Pluspunten
veel producten, vlot toe gestuurd en netjes verpakt
Pluspunten
Betrouwbare leverancier van onze cache spullenboel. Ik weet altijd precies waar ik aan toe ben.
VerbeterpuntenEen winkeltje in Maastricht zou helemaal tof zijn.
Pluspunten
Alles super!
Pluspunten
prima assortiment, ze doen altijd wat extra's en verder alles gewoon optimaal
Pluspunten
Snel geleverd. Alles was naar wens
Pluspunten
Snelle levering ( 1 dag ) Ruime betaalmogelijkheden Goed assortiment
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling,opvolging en levering verlopen perfect
Pluspunten
Snel, reageert snel als iets niet direct te leven is en onderneemt actie om dit zo snel mogelijk te verhelpen .
VerbeterpuntenGa zo door! :)
Pluspunten
Alleen maar positief, dinsdagmiddag besteld woensdagochtend om 9 uur binnen. Keurig verpakt. Dus, alleen maar lof.
Pluspunten
Nette verzendkosten voor briefpost. Een bubbeltjes enveloppe in plaats van een normale enveloppe.