De afbeelding van beide kanten van de munt
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Als het goed is bevatten alle geocoins op onze website bevatten foto's van voor en achterzijde. Kunt u aangeven welk product geen foto van achterzijde bevat, dan zullen we dat direct aanpassen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Helemaal okay!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle communicatie via e-mail, erg fijn!
VerbeterpuntenOp de site staat dat bestellingen voor 16:00 uur, dezelfde dag nog verstuurd worden(dus volgende dag in huis). Mijn bestelling kwam echter pas een paar dagen later aan. Erg frustrerend als men hier op rekent!!
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Uw bestelling is via envelop verstuurd waarbij het enkele dagen langer geduurd heeft voordat PostNL deze afgeleverd heeft. Daar hebben wij helaas geen invloed op en kan wel eens gebeuren. Gelukkig is de zending uiteindelijk netjes afgeleverd. Als u bij een volgende bestelling meer zekerheid wenst, dan kunt ook kiezen voor een pakketzending via DPD of PostNL. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Kundigheid omtrent productinformatie en aanbevelingen!!
VerbeterpuntenGeen!! Prima zo!!
Pluspunten
Concurrerend geprijsd en snel geleverd conform toezegging!
Pluspunten
Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je pakket.
Pluspunten
Geduld, blijven keurig wachten aan de telefoon terwijl je iets moet installeren! Chappau!
Pluspunten
spullen netjes verpakt