Pluspunten
Supersnelle levering!!!
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenMogelijkheid om digitaal een bestelling te bewerken/herstellen/uitbreiden.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Het is mogelijk om uw bestelling uit te breiden/aan te passen. Dat is echter alleen mogelijk via email/telefoon en indien uw bestelling nog niet verzonden is. Neem de volgende keer dus even contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Nvt
Pluspunten
mooie site, leuke items
Pluspunten
Snel. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenDeze site werkt slecht op de telefoon. Kan geen goede beoordeling geven
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh.We hebben inderdaad meer berichten doorgekregen over problemen met de Kiyoh website op mobiele apparaten.We zijn in overleg met Kiyoh over een oplossing.Met vriendelijke groeten,Willem-Jan VerberneGeocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Razendsnelle reactie op per e-mail gestelde vragen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en goede service
Pluspunten
Snelle levering. Goed werkende site
Pluspunten
Snelle levering, degelijk verpakt
Pluspunten
Ales naar wens, niets op aan te mereken.