Pluspunten
Niks op aan te merken. de site en snelheid is zoals geocachers zijn: actueel, punctueel en netjes. Nog geen 10, want dit is mijn eerste ervaring metgeocachingshop.nl
Pluspunten
Zéér snelle behandeling van de bestelling en levering!
Pluspunten
Geocachingshop.nl is een uitstekend bedrijf. Aardige, betrouwbare mensen. Altijd bereid om te helpen. En komen hun afspraken altijd na.
Pluspunten
Altijd even snel. Echt super!
VerbeterpuntenNog wat meer tb's van Nederlandse aard. Dus klompjes, tulpen, molens etc zou erg leuk zijn. Laat het vooral weten als jullie zoiets in jullie winkeltje hebben. Oh ja, iets van magneten....gewoon te gebruiken als cacher. Wij hebben zo'n telescoop, maar een kleine rechthoekige komt ook weleens van pas. Groetjes, Qualitrade (Ton, Annelies & dwergteckel Beau)
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendkosten a 5 euro, niet zo fijn....
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, goede levering via een event (dus geen verzending vandaar nvt) Alles dus prima vind ik ! Veel artikelen en alles op voorraad ! Goed bereikbaar en hulpvaardig !
Pluspunten
snelle levering, correcte afhandeling
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenTegenstrijdige informatie over leverdatum op de website. Stock geeft aan binnen 24 uur, Levertijd geeft aan 4-7 werkdagen.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website. Snelle correct verpakte levering. Top
Pluspunten
Goede kwaliteit, snell levering en goede communicatie
Auf dem Lieferschein könnte man vermerken, dass die Geocoins einen Aktivierungscode brauchen und man den auf der Shopseite findet.
Pluspunten
Beautiful geocoins, caring, good service, great communication.
Pluspunten
Voor 16u besteld en betaald,en de volgende dag aan huis geleverd ;-)