Pluspunten
Snelheid!
VerbeterpuntenBeter verpakken, mijn stickers is een beetje beschadigd door putjes die er in zitten :/. Een trackingcode zetten op de pakketjes zodat men deze kan volgen!
Pluspunten
Snel, goed verpakt en correct. Niks op aan te merken!
Pluspunten
Komt afspraken correct en snel na. Goed spul en veel keus. Zeer zeker te vertrouwen.
VerbeterpuntenZou het echt niet weten!
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering, Vriendelijk personeel, Leuke kleine shop in Nuenen. Als ik weer eens iets nodig heb voor geocaching bestel ik het zeker in deze shop.
Pluspunten
Ook leveren in de weekeinden via de mail.
Pluspunten
Een snelle levering waarbij een nette service is geleverd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
We hadden producten besteld en de volgende dag keurig in goede verpakking ontvangen. De producten zelf zijn zelfs beter van kwaliteit dan wij konden vermoeden. Het zag er al goed uit op de website maar eenmaal binnen was het nog sterker en robuuster dan wij konden vermoeden. TOP!
Pluspunten
Duidelijke website en informatie Breed assortiment Up-to-date en adequate communicatie over bestelproces Snelle levering
VerbeterpuntenNog geen.