Pluspunten
Snelle levering. Hulp achteraf.
VerbeterpuntenVerzendingskosten naar Belgie mochten wel iets lager.
Pluspunten
Mooie internetwinkel met uitgebreid assortiment. Prompte verzending. Maar ...
VerbeterpuntenIk vind de leveringsmanier niet zo super. Als het pakje 3x is aangeboden dan gaat het terug naar de afzender... Als werkende mens wordt ik dan verplicht om verlof te nemen ! Er bestaan andere manieren om hieraan te verhelpen toch ?
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over de levering, wij hadden tot nu toe helaas geen andere optie. Wij zijn echter aan het testen met een andere leverancier waarbij tevens ophaalpunten beschikbaar zijn. Ik hoop hiermee de condities voor de klanten te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Betere uitleg bij trackable product
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over de trackables: wij hebben inderdaad geen uitgebreide uitleg over trackables, omdat deze informatie aanwezig is op de pagina van geocaching.com: http://www.geocaching.com/track/travelbugfaq.aspx Als het goed is, vindt u hier alle informatie over trackables. Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
- Echt maatwerk - Duidelijke en open communicatie - Erg snelle verzending - Er wordt goed meegedacht
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Telefonische contact was super. Daarna een mail met de juiste link. Een woord: Geweldig!!
Pluspunten
snelle levering en heb al paar x besteld goede producten
Misschie kan ook een "pakketje voor beginners" worden aangeboden