Pluspunten
Snelle levering Betrouwbaar Ik werd nog speciaal gebeld met wat vragen, heel goed.
VerbeterpuntenIk vond het gepersonaliseerde logstempel niet zo heel mooi. Letters zitten te dicht op de cirkel.
Pluspunten
Zeer snelle levering, prima dus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima prijzen en snel geleverd.
Pluspunten
Zoals altijd, snelle en correcte levering
Pluspunten
hele snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
ruim assortiment, goede communicatie
Verbeterpuntenniet altijd goedkoop in vergelijking met andere geocachingsites + hoge verzendingskosten naar België
Pluspunten
Top seurvis
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven en dat op zich is al een groot pluspunt, fijne winkel, snelle levering toppie
Pluspunten
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen als ik hier iets heb besteld.
Pluspunten
Fijn dat er ook een winkel is waar je producten in het echt kan zien. Vriendelijke mensen, je wordt snel en goed geholpen, men is ook in voor een praatje als er tijd voor is. Bestellingen via de site worden snel en goed verpakt verzonden, zodat ze ongeschonden aankomen.