Pluspunten
Snelheid van levering, kwaliteit
Suivi de l'acheminement ..impossible en français.
Pluspunten
Geen flauwekul gewoon goed
VerbeterpuntenSorry heb ik niet
Pluspunten
Snelle levering, degelijke kwaliteit
Ik miste de mogelijkheid om met credit card te betalen
Pluspunten
Kan alleen maar positief zijn, snel, kwaliteit en correct qua prijs. Extra cadeau bij bestelling.
Geef een mogelijkheid om iets als een pakket te sturen ook al is het brievenbuspost. Je kunt dan de zending traceren. ( ik bedoel rechtstreeks op de site misschien kan het wel)
Pluspunten
- Snelle levering - Eerlijke prijs - Goede terugkoppeling naar de klant via e-mail. (betaal/verzendbevestiging)
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers die serieus met je vragen omgaan
VerbeterpuntenMeer secuur zijn bij het invoeren van de klantgegevens bij verzending.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. De adresgegevens worden in ons systeem altijd automatisch overgenomen uit de bestelling. Alleen heb ik gezien dat er een fout is onstaan in de tracking informatie. Onze excuses hiervoor. Gelukkig is de zending op de juiste wijze afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zoals steeds een perfecte, snelle levering. Daar kunnen veel andere web-winkels een voorbeeld aan nemen.