Pluspunten
snel en netjes geleverd
Pluspunten
Enkele voorstellen gekregen (ontwerpen van de stempel) waaruit ik kon kiezen. Allemaal heel vlot verlopen... een pluim!
VerbeterpuntenIn dit geval... GEEN.
Pluspunten
Duidelijke website
Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling betrof een magneet. Deze kan helaas niet per envelop verstuurd worden omdat deze dan vast komt te zitten in de machines van PostNL. Daarom worden deze producten altijd als pakket verstuurd. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Gegraveerde geocoin binnen een dag geleverd
Pluspunten
Alles is zeer correct verlopen.
Pluspunten
Betrouwbaar
Bestelling was een week onderweg maar ik hoorde van een vriend dat hij z'n spulletjes meestal de dag nadien al heeft, dus zal wel gewoon pech geweest zijn :-)
Hartelijk dank voor uw review via kiyoh. Helaas hebben wij geen controle over de levertijd van de Belgische post. Een envelop zending duurt over het algemeen 2-3 dagen, maar kan ook wat langer duren. Ik denk dat uw vriend een pakketzending had. Deze worden in de regel sneller bezorgd. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
assortiment
Verbeterpuntenruimere openingstijden
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenOverzichtelijkere mobiele website, mijn UV-lamp koordje was kappot :/
Hartelijk dank voor uw review via kiyoh. Het is jammer te horen dat het koordje van de UV lamp kapot is. Dat hoort natuurlijk niet. We zullen een nieuw koordje opsturen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop,nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke pagina. Snelle levering
Pluspunten
Alles! Bestelling op camping laten afleveren. Zonder problemen. Betaling via iban verliep van onze kant niet goed dus toch maar via internet overgeboekt. Ook dit was geen probleem. Tussentijds nog even gecheckt of het zo in orde zou komen! werden vriendelijk te woord gestaan!