Ik mis een grote ammobox in het assortiment.
Pluspunten
Gemak,snelheid,service en contact(persoonlijk op events)
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Bestelling was zoals beloofd zeer snel geleverd en volledig in orde.Niets op aan te merken!
VerbeterpuntenEen fysiek afhaalpunt met winkel in België zou me zeker aantrekken voor een bezoek.
Pluspunten
Alles top
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Support answers extremely fast and product are delivered quickly with reasonable postage.
Pluspunten
ruim aanbod, ruime keuze, vrij snelle levering naar België
Verbeterpuntenontwerp logo (stempel) via site zelf of betere emailcommunicatie
Pluspunten
Een aantal keer al een bestelling gedaan. Snelle levering, de volgende dag alles al goed verpakt,afgeleverd thuis! Fijn, we kunnen er meteen mee aan de slag!
Pluspunten
Het wordt snel, compleet en correct geleverd : betrouwbaar! Duidelijkheid over levertijden vooraf, betrouwbaar betalingssysteem, inzicht in de status van afhandeling en verzending. Goed zicht op bestellingen ook uit verleden via website account. Erg netjes en solide verpakt, ook losse onderdelen worden speciaal in zakjes gedaan of gegroepeerd.
Pluspunten
Duidelijke site, veel keuze, snelle levering. Top!!