Pluspunten
Verbeterpunteniets meer uitleg bij de producten
Pluspunten
toen ik terug kwam van vakantie lagen de coins netjes thuis op mij te wachten. de extra vraag die ik gesteld heb is vlot beantwoord. en was duidelijk voor mij.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klasse Service, Netter Kontakt und nie um eine Lösung verlegen
VerbeterpuntenBleibt so wie ihr seid
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
snel en volgens wensen uitgevoerd
Verbeterpuntenik wilde een logo op een stempel en heb dat apart moeten mailen. van deze mail is geen bevestiging van ontvangst gekomen. om dit te verbeteren kan de mogelijkheid misschien geboden worden om logo's te uploaden zodat het resultaat direct duidelijk is, of minimaal een ontvangstbevestiging verstuurd worden als er een logo wordt opgestuurd.
Pluspunten
alles in zeer goede staat aangekomen met en aangetekend schrijven. enig nadeel hiervoor is dat je wel thuis moet zijn. maar zou er niets aan veranderen.
Pluspunten
Goed en snel mailcontact, snelle levering, materialen goed beschermd in bubbeltjesenvelop.
VerbeterpuntenGeen.