Pluspunten
Ik snapte het niet helemaal maar na uiterst vriendelijk mailcontact alles tiptop.
VerbeterpuntenJammer dat jullie zaterdags niet open zijn.
Pluspunten
Altijd netjes verzorgd en op tijd binnen.
Pluspunten
Snelheid
Verbeterpuntenniet goedkoop
u kunt er niets aan doen, maar post nl had er weer 3 dagen voor nodig
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wij hebben helaas inderdaad geen invloed op de snelheid van afleveren. Over het algemeen gaat het prima, maar af en toe duurt het toch langer dan de bedoeling is. Onze excuses voor deze vertraging. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
De meetste artikels zijn steeds voorradig en dat is een enorm pluspunt .
VerbeterpuntenDe verzendingskosten zijn hoog , we hadden magneten besteld en dit wordt dan meteen verpakt als box , en de verzendkost gaan dan meteen de hoogte in .
Helaas is het niet mogelijk om deze magneten middels envelop zending te versturen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
C'est parfait
VerbeterpuntenJe trouve les frais de livraison chers pour la France.
Pluspunten
Zoals altijd tot nu toe zeer tevreden.
VerbeterpuntenDe magneetstok met ledlamp kan beter uit het assortiment, daar deze snel uiteen valt. (of ben ik de enige bij wie dit gebeurt?)
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. We hebben inmiddels contact opgenomen en zullen een nieuwe magneetstok opsturen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Snelle en nette afhandeling van bestellingen. Er wordt vlot en correct gereageerd op vragen en/of opmerkingen.
Pluspunten
zo lief de kadootjes ingepakt, met kaartje erbij!! Dank!!
Pluspunten
Pluspunten
Mijn eerste bestelling bij deze winkel en zeer tevreden. Bestelling binnen de 48h geleverd en dit inclusief op verzoek gegraveerde munt. Duidelijke communicatie. Producten van hoge kwaliteit. Betaling makkelijk en snel via Paypal. Zonder twijfel volgende keer weer hier bestellen.
VerbeterpuntenVoorlopig geen minpunten gevonden.
Pluspunten
Supersnel en betrouwbaar...
VerbeterpuntenAntwoord (email) van Geocachingshop met daarin de codes om het premium lidmaatschap te activeren verscheen niet in de inbox maar wel in de spambox. Spaminstellingen waren niet van die aard om dat te verwachten, dus misschien eens kijken naar de verzendinstellingen ?
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. We zullen hier zeker naar kijken. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
gewoon vertrouwd goed
Verbeterpuntenik mis nog wat dikkere logboeken, klein ==> groot
één wat negatieve, je gaat naar de Belgische site, maar als je wat koopt is het ineens uit Nederland en moet je toch wel heel veel verzendingskosten betalen vind ik. Assortiment uitbreiden aub.