Pluspunten
Top. Snel. Accuraat.
Pluspunten
Verbeterpuntengoed bestelling lezen zodat er niets nagezonden hoeft te worden :-)
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Helaas maken wij ook wel eens een foutje. Gelukkig konden we het snel oplossen door dezelfde dag nog het missende onderdeel na te sturen. Ik hoop dat het hiermee naar tevredenheid is opgelost. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en email contact
Pluspunten
Altijd goed snel en netjes
Pluspunten
Mooi, alleen jammer dat dingen als waterdichtheid niet worden genoemt.
Pluspunten
Al enkele keren iets hier besteld. Altijd alles snel geleverd. Wat vragen gehad mbt tot bestelling, deze werden vlot beantwoord en zonder probleem werd aan verzoek voldaan. EEn onderdeeltje bij een andere bestelling bleek defect. Zeer vlot en zonder problemen een nieuwe gekregen. Dit bedrijf heeft wat mij betreft een dikke vijf sterren verdient.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Perfekt :-)!!!
Pluspunten
Alleen maar lof! Snelle levering, betrouwbaar. Ook bij vragen wordt er heel snel gereageerd. Vooral zo doorgaan dus ;-) Geogroetjes
VerbeterpuntenInstructies meesturen aan de (beginnende) cacher over het activeren van een TB zou fijn zijn.
Pluspunten
Zeer goede producten ,en deze mensen komen hun afspraken ook na.ik weet waar ik de volgende keer mijn spullen koop , bij geodox.
Pluspunten
Altijd een goede vooraadaanduiding op de website en zeer vlotte levering. :-)
Pluspunten
Tot nog toe steeds heel vlotte, correcte en kwaliteitsvolle service.
VerbeterpuntenGeen, doe zo verder.