Pluspunten
Altijd weer goede service en snelle levertijd. Eerlijke verzendkosten. Top!
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt
Pluspunten
snel verzending
Pluspunten
Ondanks de last-minute verandering aan de bestelling, ging alles heel erg vlot. Ook de levering was 2 dagen er na al in orde, zelfs al moest uit het 'buitenland' komen. Mocht iederen webshop zo werken, je zou nooit meer buiten moeten komen of meer nog, frustraties zouden definitief tot het verleden behoren. Topshop!!!
Traductie in frans...... Livraison au bureau de poste ou à un relais kiala.....
We have our website navigation in French, but we don't have our products in French. We will look for options to improve this further. Currently, we have no option to use Kiala for delivery of our orders. Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Als er iets kapot is geven zijn een oplossing
VerbeterpuntenVerbeter de pen met uitrekkoort en karbijnhaak
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Het spijt ons dat uw pen bij aankomst defect bleek. Zoals besproken, hebben we direct een nieuwe geleverd en daarmee het probleem opgelost. We hebben deze pen al geruime tijd in ons assortiment en komen nauwelijks problemen tegen met dit model. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Er zijn voor mij geen enkele negatieve punten alleen MAAR positieve punten, bestellen en enkele dagen later krijgen, dat is servies.....