Pluspunten
Mooie spullen en snel geleverd.
Pluspunten
Dat ik het in principede volgende dag had gekregen.
VerbeterpuntenMisschien handig om bij de ringen voor de geocache coin een beschrijving te doen hoe je deze openmaakt.Als dit op de site al staat dan heb ik deze niet gezien.
Pluspunten
snelle leveringen, goed eafspraken, stipte communicatie
Verbeterpuntenik zou er niet direkt eentje vinden
Pluspunten
Ik ben heel gelukkig. Zeer snelle realisatie van orders.
Pluspunten
Makkelijke bestelsite en razend snelle levering!!
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, helemaal top
Pluspunten
Zoals altijd een snelle levering en uitstekende service
Pluspunten
zoals altijd alles weer netjes en snel geleverd! Zelfs als we op het laatste moment nog wat bestellen voor verjaardagskadotje is het nog op tijd, je kan er gewoon van op aan!
Pluspunten
Altijd snel, altijd duidelijke informatie op de site, nog nooit problemen ervaren met deze shop.
VerbeterpuntenMeerdere betaalmogelijkheden
Hartelijk dank voor uw mooie review via Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over betaalmogelijkheden: we bieden naast IDeal ook Paypal (met credit card support), Directebanking, overmaken en achterafbetalen aan. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl