Pluspunten
De algehele ervaring met Geocachingshop.nl is meer dan tevreden stellend. De webshop werkt prima, de communicatie is duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je order. De genoemde levertijden kloppen ook goed. Ik heb eens meegemaakt dat het niet klopte...het product werd eerder dan opgegeven geleverd, dus ook niet vervelend. Ik heb alle punten overdacht en oprecht mijn beoordeling gegeven.
Pluspunten
Ik had het verkeerde nummer doorgegeven. Ik werd gebeld en gevraagd of ik het goede nummer kon doorgeven. Geweldig stukje extra service.
VerbeterpuntenHet mag wel iets sneller geleverd worden.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. De sticker die u besteld heeft, moet speciaal gemaakt worden en heeft een levertijd van maximaal 4-6 weken. Deze is echter binnen 3 weken geleverd. Daarmee dus aanzienlijk sneller dan verwacht. Het is dan ook niet helemaal duidelijk wat u bedoeld met de opmerking over levertijd. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Kan niets anders zeggen dat wij altijd tevreden zijn Met elke bestelling met elk product is gewoon allemaal goed Wij hebben al vaak wat besteld en ook cadeautjes gekocht en aan familie gegeven en allemaal enthousisast
Pluspunten
Product wat niet aanwezig waz netjes nabezorgd en dit ook doormidel van mailtje verteld
VerbeterpuntenMischien op de site vermelden als er producten niet leverbaar zijn
De leveringstarieven zijn zeer duur tov andere webshop winkels.
Pluspunten
Altijd lekker snelle levering.
Pluspunten
afspraak volgens mail deze snel en goed nagekomen. Ook de benadering via mail lekker open vindt ik goed.
Pluspunten
Ik bestel iets. Er wordt vermeld dat het dezelfde dag verstuurd wordt, en inderdaad, de volgende dag heb ik het binnen. Doen wat er gezegd wordt, daar houd ik van!
Pluspunten
Onze beoordelingen worden saai, bestellen ging weer snel en de levering ook. Alles weer goed geregeld.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke communicatie over verzending, je weet wanneer je de bestelling kunt verwachten.
Pluspunten
snel geen standaard verzendkosten elders krijg je standaard een pakket maar als het in een envelop past sturen ze het zo op dit kan koste besparend zijn.
Niets negatiefs te melden.
Pluspunten
alles snel geleverd en compleet
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel in het assortiment!
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de dure kant...