Pluspunten
Snel en efficiënt, zo hoort het!
Niets dan lof!
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel, mooi en goed!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Erg vriendelijk bij beantwoorden vragen, eerst een proefdruk gezien voordat de stempel definitief werd. Erg tevreden, en super snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en goede producten. Aanbevolen door een vriendin van ons.
VerbeterpuntenNog geen verbeteringstips,
Pluspunten
Boven verwachting snel en accuraat geleverd, mooi en handig product (mooier dan ik gehoopt had!). Een zéér tevreden klant! :)
Pluspunten
Een vraag per mail werd binnen 5 minuten beantwoord, top!
Pluspunten
Alles dik in orde. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Pas wanneer het in de praktijk zijn diensten zonder problemen kan bewijzen, kan ik er over oordelen. In de verpakking zag het spiegeltje er goed uit.
Pluspunten
Ik heb een jaarabonnement voor Geocaching.com gekocht. Deze kocht ik op dinsdagavond en kreeg ik woensdagmorgen in de mail. Vrij snel dus. Er zat een duidelijke beschrijving bij hoe de code moest worden ingewisseld en dat werkte allemaal perfect.
VerbeterpuntenCreditcard-betaling via Paypal werkt wat omslachtig.
Pluspunten
snel en makkelijk geleverd.
Mss geen extra taks voor mensen uit belgie
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. wat betreft uw opmerking: er is geen extra btw of taks voor leveringen naar België. Verzendkosten zijn natuurlijk wel wat hoger vanuit Nederland. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Prima service. Ook verzending naar België