Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Goede en snelle levering. Je kan er altijd van op aan dat het juiste geleverd wordt. Absolute aanrader.
Pluspunten
Een snelle levering, alles netjes verpakt. Zelfs het cadeautje was precies dat wat ik wilde !! Superlevering, ik bestel zeker nog eens!!
Pluspunten
good web store layout good pricing on products super fast service to USA always replies to emails
Verbeterpuntenis it possible to adjust shipping cots? I recently ordered 4 Viking Dragon Shield coins and shipping to USA was 15,50 euros this seems too high
Pluspunten
Geweldig!zeer tevreden.
Pluspunten
Zeer vlotte levering
Pluspunten
Snel, eenvoudig, betrouwbaar..
VerbeterpuntenTransport vond ik persoonlijk duur, zeker omdat de items niet al te goedkoop zijn.
Pluspunten
Zelfs bij een late bestelling wordt dit voor je geregeld. Snelle communicatie, duidelijk en goede service
Pluspunten
Alles naar wens.
Pluspunten
Pluspunten
Telefonisch contact i.v.m. betere keuze. Zeer attent.
Pluspunten
supersnelle levering, volgende dag de gps al in huis
Pluspunten
goede producten.
Verbeterpuntenbetere menu structuur en zoekopties. Welke artikelen passen bij elkaar.