Pluspunten
Snelle levering makkelijke betaling. Geen extra dingen bij geleverd of aan te kruisen voor niet leveren.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Zelfs wanneer er extra's dienen te gebeuren, zoals het graveren van nickname, toch een zeer snelle levering (op zaterdag besteld en dinsdag reeds afgeleverd in België).
Pluspunten
- zeer snelle levering...Waarom kunnen alle webshops dat niet? De ene dag besteld, met aanpassingen aan de bestelling en dan toch nog de dag er na geleverd!!!
Pluspunten
Snelle levertijd Betalen vooraf met Ideal
Email van mij geen antwoord op gekomen dus nog eens moeten mailen. Vergeten denk ik dan
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Helaas heeft het antwoord op uw email iets langer geduurd dan normaal om een en ander uitgezocht moest worden. Jammer dat u daardoor een 2e email heeft moeten sturen. Het is echter wel allemaal afgehandeld en ik op dat u tevreden bent met de pin. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenTot hier alles ok, maar de bestelling is nog in reservatie en zal normaal gezien pas in mei geleverd worden, dus kan ik nog niet veel zeggen hé...