Pluspunten
Snelle en correcte levering en ze hebben echt veel in de shop. Binnenkort zullen we zeker weer een aankoop bij jullie doen
Pluspunten
Snelle levering en antwoord op mijn vragen.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite ziet er niet mooi uit. Weinig productfoto's . Je kunt de producten niet goed bekijken. Ik had meer willen kopen op geocache gebied, maar weinig interessants te vinden.
Harteljk dank voor uw review via Kiyoh. Alle produkten op onze website zijn voorzien van een duidelijke foto, meestal zelfs meer dan een. Indien u de producten beter wilt bekijken, is het ook mogelijk ze in onze showroom te komen bekijken. Daar zijn alle producten aanwezig. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Nette website, snelle levering. TOP!
Pluspunten
Gewoon goed.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Good selection
Verbeterpuntenspeed of delivery
Pluspunten
Prijs Incl. levering goedkoper dan de ons omringende landen overzichtelijke en goed werkende Website Super snelle levering
Waarom 3 keer aanbieden en dan terug naar Nederland??? Iedereen kan zich niet 1 dag op voorhand vrij maken om het pakketje te ontvangen...en dan opnieuw naar Nederland en betalen???? Lever het dan ergens af bij een afhaalpunt!
Pluspunten
snel, snel snel
Verbeterpuntenik kon de simpele tb niet snel vinden! maar uiteindelijk wel..
beschrijving meeleveren