Pluspunten
Keurige mailtjes ontvangen over de bestelling. En dat het werd verzonden.
VerbeterpuntenIk had autosticker en een log my dog penning gekocht. Er zat in het pakketje een copytag bij. Ik wist niet waarbij het hoorde. Bij de hondenpenning of bij de autosticker. Na wat uitzoekwerk kwam ik er achter dat het bij de autosticker hoorde. ( hoop ik) het zou handig zijn als dat op de bon erbij wordt geschreven.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Onze excuses dat dit niet duidelijk was. Soms is voor ons iets voor de hand liggend en blijkt het toch niet zo duidelijk. We gaan kijken hoe we dit kunnen verduidelijken op de website of de factuur. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Snelheid Corect
Verbeterpunten?
Pluspunten
Absolut zuverlässiger Händler! Hier immer und jederzeit wieder
Pluspunten
Snelle levering zonder gedoe, Prima.
Pluspunten
Snelle correcte levering . Een heel duidelijke website waar alles heel makkelijk terug te vinden is
Pluspunten
ondanks de kerstdrukte toch op tijd
Pluspunten
Zeer snelle levering en zorg voor klant en product. Zelfs persoonlijk contact maakt de afstand via web tussen leverbaar en klant heel veel kleiner. prettig geholpen en perfecte service!
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Alles perfect en snel geregeld en ondanks kerstdrukte andere dag geleverd. Top!
Pluspunten
Werd direct verstuurd.
VerbeterpuntenOp de foto zag de trackable er wat anders uit. We hadden een knikker verwacht met de nummer erin niet erop.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. De website vermeldt dat de kaart en het nummer op de knikker staan en niet erin. Ook op de foto is dat te zien. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Niks op aan te merken. Er werd snel gereageerd op mijn mailtjes, en de afhandeling van een "klacht" was geweldig goed en snel.
Pluspunten
Prima en snelle service. Goede verpakking.