Pluspunten
Rien a redire, produit conforme et délai rapide.
Pluspunten
Prima site, duidelijk. Ook voor een nieuwe klant tijdens de bestelling prima te registreren. Nix mis mee allemaal.
VerbeterpuntenMisschien wat meer modelletjes TB's, maar dat is puur een misschien. Ik heb nu dogtags (de standaard TB's) gekocht. Voldoen prima
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Naast Travelbugs hebben we een groot assortiment andere trackables en geocoins. U kunt op onze website kijken bij het menu trackables en dat submenu trackables. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
tijdens de feestdagen rekening houden met iets latere aflevering
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh.<br />We hebben bestelling steeds volgens onze voorwaarden verwerkt (voor 16:00 besteld en betaald wordt dezelfde werkdag nog verstuurd). Helaas werd kwam uw bestelling vrijdag na 16:00 binnen en werd deze daarom maandag verstuurd. PostNL had het op maandag en dinsdag voor kerst erg druk, waardoor mogelijk zendingen vertraging opliepen. Onze excuses daarvoor.<br /><br />Willem-Jan Verberne<br />Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
Zeer gemakkelijk om te bestellen per telefoon. Na betaling moet je niet lang wachten om het gevraagde te bekomen
Pluspunten
Correcte afhandeling. Groot aanbod van goederen. Goederen zijn steeds op voorraad. Prijzen zijn ook correct. Indien er een artikel nog niet in de online shop staat en je daar eventueel een vraag over stelt nemen ze het artikel op voorraad.
Pluspunten
Snelle levering , leuke spullen voor de geocacher.
VerbeterpuntenLigt meer aan de fabrikant/leverancier maar een kleine beschrijving in de verpakking was makkelijker geweest
Pluspunten
Keurig verpakt, snelle levering ondanks kerstdrukte en erg prettig dat er een opmerking geplaatst kan worden
Pluspunten
Klasse Service. Reagiert flexibel auf Anfragen und arbeitet auch am Weihnachtstag ;-)