Pluspunten
Correct en op tijd
VerbeterpuntenTe hoge verzendingskosten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering
VerbeterpuntenAssortiment vergroten, ook hogere kwaliteit, soms aan de dure kant (vergeleken met andere shops)
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. In uw geval werkte de tracking informatie van PostNL niet. Inmiddels is dat probleem opgelost. Gelukkig is uw zending wel op de juiste wijze en snelheid bezorgd. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
De bestelling was snel ter plaatse
Verbeterpunten/
Pluspunten
vooral zo doorgaan, snelle levering!
Pluspunten
Goed product, goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenEventueel een (nog) ruimer assortiment.
Weekend openstelling shop tbv afhalen
Pluspunten
Normaal een plaatje kon gewoon gegraveerd worden op de coin en daarbij leverde ze een goede service.
VerbeterpuntenPlaatje uploaden op de site i.p.v. los mailen.
Pluspunten
Super snel geleverd, netjes verpakt,duidelijke factuur . Dit was mijn eerste bestelling , volgende keer bestel ik hier weer. En een leuke cadeau (dit kreeg je boven de 35 euro)!.
VerbeterpuntenIk kan echt niks bedenken.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Veel en leuke geocache producten op voorraad.
Pluspunten
Duidelijk, snel en leuke producten!
VerbeterpuntenMeer producten
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNvt