Pluspunten
Alles bestens! Bestimmt wieder! :o)
Verbeterpunten----
Pluspunten
helemaal goed!
Pluspunten
dat het in een goed voor maat doos wordt verstuurd! soms krijg je van die dozen dat alles er in verzuipt!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden . Heel goed contact . Snelle levering .
Pluspunten
Pluspunten
Erg prettig dat je spullen op kunt halen, al erg snel na het bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, volledigheid
VerbeterpuntenGeen korting op verzendkosten bij grotere bestelling. Informatie op de website kan beter mbt welk logboek/logsheet in welke cachecontainer past.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over de verzending: deze is binnen Nederland gratis bij bestellingen boven € 120,- We zullen kijken hoe we de informatie over de logsheets, logrolletjes en logboekjes kunnen verbeteren. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
zeer snelle levertijd! petje af!
Pluspunten
Zeer snelle bezorging, alles goed geregeld. Ik had een cadeaubon gekregen en die kon ik gemakkelijk gebruiken bij mijn bestelling.
Pluspunten
Gewoon doorgaan zo gaat perfect
Pluspunten
I ordered many times from Germany and got my coins very quickly. Now as I moved to the NL it is more quicker! Big up! :)