Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. De vertraging van de levering is echter ontstaan door het missen van een huisnummer en het feit dat u aangegeven had, het op te komen halen in Nuenen. Na telefonisch contact is dat opgelost en is uw zending alsnog direct verstuurd. Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, geen gedoe
Pluspunten
Alles is positief. Goede site, snelle levering, goed verpakt, etc.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er nog te verbeteren valt.
Pluspunten
Snelle afhandling van bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering van goed materiaal. Ik ben happy.
VerbeterpuntenAttentiesein geven bij logsheets watervast, dat deze per stuk zijn. Had ik niet in de gaten en heb daarom bij de 2e bestelling extra (micro) watervaste logsheets bij besteld.
Pluspunten
Meteen na bestelling een bevestiging met daar in de ingevoerde gegevens. Nadien een rapportage wanneer ik het artikel kan verwachten. Komt de belofte van leveringstijd na. Artikel netjes ingepakt en meer dan voldoende beschermd. Geleverd product voldoet voor 100% aan de verwachting. Website komt in mijn "Favorieten" lijstje en ik kom zeker nog een keer terug!
VerbeterpuntenGeen.